Module: Core-Issue Opstellingen (1 dag)

De kern van het probleem oplossen

In deze 1-daagse module leer je effectief de Tasso transpersoonlijke techniek van opstellingen toe te passen om de kern van het probleem in kaart te brengen en op te lossen.

De Tasso transpersoonlijke techniek van opstellingen kan worden ingezet in diverse systeem toepassingen, en is dan ook uiterst effectief bij de individuele persoonlijke begeleiding van een cliënt. Een core-issue opstelling van de intra-psychische dynamiek kan op snelle en simpele wijze een doorbraak bewerkstelligen.

Door de inzet van diverse diepte- en transpersoonlijke technieken kan de essentie van de verborgen dynamiek binnen een systeem nauwkeurig door representanten inzichtelijk worden gemaakt én wordt er actief gewerkt om storende patronen ter plaatse te doorbreken en op te lossen.

Deze methode is intens. Vanwege de vertrouwelijke informatie waarmee gewerkt wordt, worden de namen van de deelnemers niet bekend gemaakt.

Voor wie?
Voor coaches, therapeuten en begeleiders die reeds met Opstellingen bekend zijn, evenals mensen die vanuit andere achtergronden geïnteresseerd zijn.

Wil je een opstelling laten doen?
Ook mensen die een core issue opstelling willen laten doen, dus hun probleem willen oplossen door middel van een opstelling, kunnen zich aanmelden. 

Data:  in overleg
Aanvang 10.00 uur, einde 18.00 uur