Transformerende Organisatie Opstellingen

Los de kern van het probleem op!

Hardnekkige problemen en conflicten in bedrijven, organisaties, afdelingen en teams kunnen verbluffend snel worden opgelost met Tasso Transformende Organisatie Opstellingen. Wij organiseren regelmatig organisatie opstellingen in onze trainingslocatie te Utrecht.

Naast ons in-company begeleidingsaanbod, kunt u voor uw bedrijf, organisatie of team een opstelling laten uitvoeren op onze locatie in Utrecht. Onder leiding van de ervaren management trainer Hans ten Dam wordt de verborgen dynamiek binnen het systeem inzichtelijk gemaakt, om vervolgens snel tot de kern van het probleem te komen en een grondige oplossing te bewerkstelligen.

Tasso Transformerende Organisatie Opstellingen is een uniek programma voor het oplossen en transformeren van hardnekkige problemen en conflicten die voorkomen in de verborgen dynamiek van systemen zoals familie’s, organisaties (teams of afdelingen) en de individuele persoonlijkheid. Het achterliggende kernprobleem, de Core-Issue, van de verborgen dynamiek, de onbewuste wisselwerkingen binnen het betreffende systeem, wordt met behulp van representanten uitgebeeld. Door concentratie van alle deelnemers in de opstelling op de essentie van het probleem, ontstaat er een beeldende taal die verder gaat dan het verstandelijke denken. Zo kan er op een zeer diep niveau gewerkt worden aan het oplossen van onbewuste verstrikkingen en verwikkelingen binnen het systeem. Tasso Coaching heeft hierin ruime expertise.

De praktijk van Opstellingen heeft inmiddels zijn kracht bewezen. Veel opstellingen blijven echter beperkt tot het inzichtelijk maken van de onbewust bestaande dynamiek. Tasso Transformerende Coaching gaat een belangrijke en essentiële stap verder; in onze Opstellingen zetten we niet alleen de situaties neer, maar op het moment zelf werken we ook actief aan de oplossing van het probleem.

Vertrouwelijk
Er wordt gewerkt met groepen van 10 tot 16 personen. De namen van opgestelde ondernemingen en betrokken personen worden niet bekend gemaakt, zodat vertrouwelijkheid verzekerd is.

Voor wie?
Senior Management, Management trainers, Team- en Afdelingsleiders, HR-managers en andere geïnteresseerden.