Tasso Transformerende Coaching

Gezonde werknemers, gezonde organisatie

‘De scherpte van Hans ten Dam en Tasso - bij coaching en transformatie - ligt niet alleen op het analytische vlak, maar tegelijk op intuïtief niveau. In een korte serie sessies zijn mijn ongrijpbare blinde vlekken als bestuurder belicht en geïntegreerd. En met een organisatieopstelling is de gedeelde angst in een van de teams door henzelf herkend en benoemd. Er is daarmee lucht en ontspanning in mens en organisatie gekomen. En dat heeft weer gezorgd voor een keten van ontwikkelingen en gezamenlijke groei. Kortom: zeer aanbevelenswaardig!’
Paul Vlootman (Directeur-bestuurder Caleidoscoop, organisatie voor welzijn en maatschappelijke dienstverlening)

Afdelingen die goed samenwerken, een prettige werksfeer, gemotiveerde en gezonde werknemers die zonder morren een tandje harder lopen als het nodig is. Welk bedrijf of welke organisatie wil dit niet? Tasso Transformerende Coaching helpt u zo dicht mogelijk bij deze ideale situatie te komen.

Werken vanuit kracht en bezieling
Werknemers die modules uit ons programma volgen, doen vervolgens met meer kracht en bezieling hun werk. Daar plukt uw bedrijf of organisatie de vruchten van. Tasso Coaching biedt naast het bovengenoemde programma ook individuele coaching en trainingen op maat voor bedrijven en organisaties. Ook kunt u bij ons terecht voor troubleshooting met behulp van organisatieopstellingen. Dit geeft snel inzicht in de kern van een probleem en mogelijke oplossingen. Ga voor meer informatie naar de pagina Voor Bedrijven.

Coachingsprogramma’s
Als uw werknemers zichzelf kunnen ontwikkelen, meer in hun kracht komen te staan en nieuwe motivatie vinden voor hun werk, plukt u als bedrijf daar de vruchten van. In korte, thematische modules helpen wij leidinggevenden en werknemers een veranderingsproces door te maken.

Zo leren deelnemers bijvoorbeeld om beter te communiceren, effectiever te zijn in hun werk en meer inzicht te krijgen in zichzelf en welke stappen ze het beste kunnen nemen. Aandacht voor de individuele deelnemer staat bij al onze modules centraal. Kijk voor meer informatie over de modules bij ons programma-overzicht.

Programma’s op maat
Tasso Instituut kan desgewenst een speciaal op uw doelen en wensen programma samenstellen. In-company training en coaching behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Passend aanbod
Wij doen u graag een passend aanbod. Neem hier contact op met Tasso Instituut.