TRANSFORMERENDE COACHING
Een serie krachtige modules

Transformerende coaching is voor mensen die dieper willen gaan en verder willen komen. Voor mensen die geen trucjes willen leren, maar die daadwerkelijk willen veranderen. Van binnenuit. Zodat ze volop in hun kracht komen te staan en van daaruit handelen.

Tasso Transformerende Coaching is een uniek ervaringsgericht programma. De modules helpen je te zien wat de voor jou volgende juiste stap is en geeft je moed om die te zetten. We werken met kleine groepen en voldoende begeleiding, zodat je er zeker van kunt zijn dat je volop individuele aandacht krijgt. We werken met visualisaties, praktische oefeningen en opstellingen.

In korte tijd een transformatie
Je wilt krachtig zijn, liefst zonder dat dit leidt tot conflicten met mensen uit je omgeving. Je wilt verder komen in je werk. Je wilt dat je talenten uit de verf komen in je leven. Of je wilt je eigen bedrijf starten, met alle uitdagingen die daarbij horen.
In deze en en nog meer gevallen (zie ook Voor Wie) biedt Tasso Coaching uitkomst. Onze korte, thematische modules helpen je verder op weg, zodat je de stappen kunt nemen die je werkelijk verder brengen.

Volop individuele aandacht
We werken in kleine groepen waarin volop aandacht is voor jouw individuele proces. Begeleiding wordt gegeven door zeer ervaren coaches en therapeuten. We werken niet met standaardmodellen, maar we passen technieken toe die iedere deelnemer persoonlijk verder helpen. Zodat je daadwerkelijk anders in je leven of werk staat aan het einde van de module.
Ook kun je terecht bij Tasso Coaching voor individuele coaching, ter ondersteuning of los van het groepsprogramma.

Onbewuste patronen en overtuigingen
Door de praktische opzet krijg je met de modules meer inzicht in je situatie: de oorzaak van eventuele problemen en oplossingen ervan. Tasso Transformerende Coaching combineert coachingstechnieken met therapeutische interventies. Gewone coaching is vaak maar tot op zekere hoogte succesvol. Je zult merken dat veel patronen of problemen komen uit je verleden. En veel overtuigingen komen van familieleden, of anderen uit je nabije omgeving van vroeger of nu. Tasso Transformerende Coaching werkt met krachtige technieken om je vrij te maken van deze (vaak onbewuste) ballast, waardoor je meer jezelf wordt en meer in je kracht komt.

Grondige begeleiding
Het programma van Tasso Transformerende Coaching is ontwikkeld door Hans ten Dam. Het komt voort uit zijn jarenlange en uitgebreide ervaring als management consultant, trainer, coach en therapeut. Hij heeft diverse boeken geschreven en leidt therapeuten en coaches op in binnen- en buitenland. De lessen worden gegeven door Hans ten Dam zelf en door mensen die direct door hem opgeleid zijn. Alle trainers, co-trainers en coaches zijn goed opgeleide en ervaren coaches en therapeuten. (Kijk ook bij trainers en coaches.)

Persoonlijke Coaching
Het kan zijn dat je er bij het volgen van onze module achterkomt dat je individuele coaching nodig hebt om je te ondersteunen in je proces. Of misschien wil je niet meedoen in een groepsprogramma, maar zoek je individuele coaching om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken.
In die gevallen kun je terecht bij onze Transformerende coaches. Je kunt ervan op aan dat alle Tasso coaches goed zijn opgeleid, ervaren zijn in het begeleiden van mensen en vertrouwelijk en integer te werk gaan. Ga hiervoor naar de lijst van Tasso coaches.

Trainingslocatie:
Tasso Instituut